ART, DISSENY I FOTOGRAFIA al Mercat (juliol 2014)

Voleu aprofitar aquests dies de juliol per descobrir nous espais d’art, fotografia i disseny, i nous artistes? El post d’avui el dediquem a les parades d’art i disseny del Mercat de la Cultura.

Si us han regalat un Xec Cultura pot ser el moment per trobar allò que busqueu: una serigrafia, obra numerada, joies fetes a mà, material per fer bones fotografies, roba i objectes de disseny… Alguns espais també programen tallers per conèixer diferents tècniques artístiques.

———————————————————————————————

Escalera de Incendios (Parlament, 26)

15 OBRAS DE ARCE (fins al 12 de juliol): La marca barcelonina Pearson Longboards ha distribuït 15 taules de skate dels seus models actuals entre 15 artistes nacionals de diverses modalitats. Entre aquests artistes trobem Hombre Arrugado, Amaia ArrazolaMaría Cabañas o Ricardo Cavolo, que coincideixen en aquest projecte per convertir aquests trossos de fusta d’auró en autèntiques obres d’art. Només tens una setmana per veure-les exposades a Escalera de Incendios!

15 obras de arce - ESCALERA DE INCENDIOS

Font: Facebook Escalera de Incendios.

—————

Livingmurs Art Studio (Ramón i Cajal, 45)

EL TREBALL FET A MÀLivingmurs és una botiga d’art artesanal, i també hi fan classes d’art, pintura, fotografia, i d’argila polimèrica. Un espai on podeu comprar peces, veure exposicions i fer tallers. Fins al 15 de juliol hi trobareu els mandales de l’Asunción Mairal, per exemple. Per estar informats de les novetats i els tallers, podeu seguir el seu blog.

Mandales Asunción Mairal - LIVINGMURS ART STUDIO

Font: blog de Livingmurs Art Studio.

—————

Print Workers Barcelona (Quevedo, 28)

THREE TIMES A LAYER  (fins al 16 d’agost): El club d’impressió KOPIJ va convidar a una xarxa internacional de clubs i entusiastes de la impressió a treballar junts en el disseny d’un pòster. Voleu veure els resultats d’aquest projecte? Aquí hi trobareu fotografies! 

Expo Three Times A Layer - PRINT WORKERS BCN

Route Belgique. Font: Facebook Print Workers Barcelona.

A més, a la Print Workers Academy programen tallers cada setmana (introducció a la serigrafia, estampació sobre paper, sobre tèxtil, etc.). I si us subscriviu al butlletí, també recomanen exposicions dels artistes que tenen a la shop. Aquesta setmana, per exemple, ens proposen passar dijous 10 de juliol pel restaurant El Principal, a la inauguració de l’exposició SOUVENIR DE BARCELONA, de Kavel Rafferty.

Three times a layer - PRINT WORKERS BCN

Font: Facebook Print Workers Barcelona.

 —————

El bigote del Señor Smith (Joaquin Costa, 38)

ATMÓSFERAS, MANÍAS Y RELIQUIAS, de Jorge Ochagavia (del 17 de juliol al 8 d’agost).
El 17 de juliol a les 19 h s’inaugura una nova exposició a la galeria El bigote del Señor Smith. És el torn de l’il·lustrador Jorge Ochagavia, que portarà el seu univers colorista i els seus peculiars personatges al carrer Joaquim Costa.

Andan sueltos, se escaparon mientras echaba un sueñecito y le dejaron una sola nota: “nos vemos en la sala Bigote Smith”. Será una fiesta o una conspiración, no lo sabemos. Será una cámara de simulación sin gravedad, eso seguro, para astronautas y buzos.

Atmósferas, manías y reliquias - EL BIGOTE DEL SEÑOR SMITH

—————

Nostàlgic (Goya, 18)

WORKSHOP D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA (25 i 26 de juliol): La botiga Nostàlgic és un projecte de dos germans fotògrafs, enamorats de la seva professió, que estaran encantats d’assessorar-vos i oferir-vos els seus productes i serveis fotogràfics. Ara estan preparant un taller on explicaran els conceptes bàsics de la tècnica fotogràfica i la construcció de la imatge. Si hi voleu anar, us haureu de reservar el divendres 25, de 18 h a 21 h, i dissabte 26, de 10 h a 14 h, un total de 7 hores.

cartel_workshop

—————

El Diluvio Universal (Guillaries, 3)

COR#3: El Diluvio Universal ha acollit recentment la presentació de COR#3, el nou número de l’editorial independent LENTEJAS PRESS. COR és un fanzine dedicat a la il·lustració, el color i la risograph. Cada número, un color, i en el número 3 el FLUOR és el protagonista! A COR#3 hi podreu trobar il·lustracions d’artistes de diferents nacionalitats que han donat la seva especial interpretació d’aquest color. Lentejas Press són Francesca Danesi, Elena Ortiz i Elena López Lanzarote.

El número anterior d’aquest fanzine, COR#2, estava dedicat al color turquesa. Us deixem un tast de la il·lustració d’Elisa Munsó, la directora d’aquesta acollidora galeria de Gràcia, que hi va participar. Si voleu conèixer la seva obra, passeu pel Diluvio Universal, us assegurem que passareu una estona agradable i interessant!

Fanzine COR#2 - il·lustració Elisa Munsó

—————

Oh là l’art

Gràcies a aquesta store online cada dia descobrim l’obra de diferents artistes emergents d’arreu del món. A Oh là l’art aposten pels joves talents amb poca visibilitat i ofereixen obra original i edicions limitades. Deixeu-vos sorprendre per la fotografia de Blanca Viñas, o els inquietants Portraits de Charlote Caron, entre molts altres joves artistes, navegant per Oh là l’art.

A més, volem felicitar a Oh là l’art ja que han estat seleccionats per portar la secció #ARTS de Fàbrica Futur BCN #ffbcn, un moviment que celebra la creativitat, la cultura i la tecnologia. Mar de Prada, fundadora d’Oh là l’art, ens parla d’un futur que tindrà noves formes de representació de l’art, un futur en què caldrà trencar barreres.

—————

Paella Showroom (Sant Pere mes Alt, 48)

ESO NO VA AHÍ (fins al 25 de juliol): Encara teniu uns dies per passar per Paella Showroom i veure les serigrafies de Bea Crespo.
A veces, no hay nada como sacar las cosas de contexto, jugar con el doble sentido y crear nuevos significados para entender mejor el día a día. En la exposición “Eso no va ahí”, cada serigrafía muestra un pequeño desastre, una vuelta de tuerca que trata de contar una nueva historia a partir de las que ya todos conocemos.

"Eso no va ahí", de Bea Crespo - PAELLA SHOWROOM

I a l’agost arribarà a Paella Showroom l’obra de l’il·lustrador Heather More.

—————

Miscelanea (Guàrdia, 10)

Si no vau ser a temps de veure l’exposició de Bernat SolsonaNOLAND o voleu conèixer l’obra d’aquest il·lustrador, ara ho podeu fer a la botiga online de Miscelanea, ja que la botiga restarà tancada fins al 4 de setembre.
Fins aleshores l’equip de Miscelanea fa les maletes i marxa a Donostia! Sí, sí, del 12 de juliol al 12 d’agost trobareu una Popup store / exposició dels artistes de Miscelanea a la botiga de roba APARTAMENTO14, de San Sebastián.

 

Que tingueu un bon dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>