El Menú Cinema: festivals, cinemes i videoclubs.

On podeu degustar el Menú Cinema?

Recordeu que el menú té una validesa de dotze mesos, així que us recomanem que planifiqueu amb temps què voleu fer. Penseu que els festivals són un cop l’any!

A continuació trobareu un resum de què us ofereixen els cinemes, festivals o videoclubs del Mercat de la Cultura. Per reservar les entrades, abonaments o targetes de soci/sòcia, només cal que truqueu o envieu un e-mail on us indiquem i faciliteu els codis confidencials que trobareu a la targeta regal.

CINEMES

Reserves a hola@mercatdelacultura.cat. Us preparem les invitacions al vostre nom, vàlides de dilluns a diumenge (o en el cas de Verdi i Renoir, el carnet de soci/sòcia) que podreu recollir a taquilles. En el cas del cinema Renoir Floridablanca rebreu el pack per missatger on ens indiqueu.

Boliche Cinemes
Bon cinema d’autor, en versió original, subtitulat en català i castellà, així com xerrades, sopars de cinema, visites dels directors, actors i personalitats del món del cinema. Boliche Cinemes - MERCAT DE LA CULTURA Val per 4 entrades per a qualsevol dia de la setmana
Adreça: Avinguda Diagonal, 508, Barcelona
Consulteu la cartellera a www.bolichecinemes.cat.
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat.

Cinemes Girona
Una sala compromesa amb el talent local, ofereix pel·lícules i documentals d’autors d’aquí, que difícilment podrien mostrar les seves obres en altres sales.
Cinemes Girona - MERCAT DE LA CULTURAVal per 4 entrades + 4 menús clàssic (crispetes + beguda)
Adreça: Carrer Girona, 175, Barcelona
Consulteu la cartellera a www.cinemesgirona.cat
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat.

Cinema Maldà
És la sala d’una sola pantalla més antiga de Barcelona. Ofereix una programació de reestrenes de pel·lícules d’autor en versió original subtitulada, amb una particularitat, les pel·lícules es projecten en format de MARATÓ.
Cinema Maldà - MERCAT DE LA CULTURAVal per 4 entrades per a qualsevol dia de la setmana. I, amb la mateixa entrada, pots veure totes les sessions del dia!
Adreça: Carrer del Pi, 5, Barcelona
Consulteu la cartellera a www.cinemamalda.com
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat.

Cinemes Verdi
Els amics del Verdi gaudeixen d’entrades reduïdes tots els dies, acumulació de punts per canviar per entrades gratis, accés a esdeveniments gratuïts de forma exclusiva i descomptes en establiments col·laboradors per tot Barcelona.
Cinemes Verdi - MERCAT DE LA CULTURA
Carnet anual “Amics del Verdi” (inclou 2 invitacions i molts avantatges) + 1 invitació extra.
Adreça: Carrer Verdi, 32, Barcelona
Consulteu la cartellera a www.cines-verdi.com
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat.

Renoir Floridablanca
Es caracteritza per una oferta variada de cinema de qualitat i en versió original subtitulada, a les seves 7 sales equipades amb projectors digitals d’última generació.
Renoir Floridablanca - MERCAT DE LA CULTURATargeta Compartida del Club Renoir (inclou 4 invitacions) + DVD.
Adreça: Floridablanca, 135, Barcelona
Consulteu la cartellera a www.cinesrenoir.com
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat.
Envieu un correu electrònic a hola@mercatdelacultura.cat (o truqueu al 605 435 780) i indiqueu-nos: nom i cognoms, DNI, adreça d’enviament, telèfon, e-mail, data de naixement i els codis confidencials que trobareu a la targeta regal. Rebreu la Targeta Compartida i el DVD sorpesa a l’adreça indicada.

Zumzeig Cinema
La seva particular proposta de cinema-bistrot el fa un nou lloc de trobada a la ciutat per a cinèfils i espectadors de tot tipus.
Zumzeig Cinema - MERCAT DE LA CULTURAVal per 5 entrades + 2 copes de vi biològic.
Adreça: Carrer Béjar, 53, Barcelona
Consulteu la cartellera a www.zumzeig-cine.eu
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat o al mateix cinema.

Si teniu un Menú Cinema i el voleu bescanviar a algun cinema, poseu-vos en contacte amb nosaltres al 605 435 780 o a hola@mercatdelacultura.cat i gestionarem la reserva de les entrades o targetes, que podreu passar a buscar a les taquilles del cinema (excepte el pack Renoir, que rebreu a domicili). Només ens heu de facilitar els codis confidencials de la targeta regal i tan bon punt estigui tot preparat a taquilles, us trucarem.

————————–

FESTIVALS

Podeu consultar l’oferta específica dels festivals unes setmanes abans al web del www.mercatdelacultura.cat. En alguns casos les reserves es poden fer directament amb el festival, però si preferiu que ho fem nosaltres, només cal que envieu un e-mail a hola@mercatdelacultura.cat amb nom, dni, festival, i codis de la targeta regal i ho gestionem!

CADA PRIMER DE MES
El Documental del Mes
Cada mes et proposem un nou documental, en VOS subtitulada (en català, castellà o basc, segons la sala) i a la sessió d’estrena a Barcelona sovint ens acompanya el director, creador, protagonista o expert per tal que puguis parlar amb ells.

El documental del mes - MERCAT DE LA CULTURAVal per 6 invitacions per a estrenes o Pack de 3 DVD + invitació doble per a una estrena.
Reserves: 934 524 618 / info@eldocumentaldelmes.com
Consulteu la programació a www.eldocumentaldelmes.com

FEBRER / MARÇ
Americana Film FestFestival de Cinema Independent Nord-americà
Una finestra cap a un cinema més alternatiu, ple de noves idees i de talents per descobrir. El millor de l’indie nord-americà actual.
Americana Film Fest - MERCAT DE LA CULTURAVal per 1 abonament + 2 invitacions per a la inauguració + DVD d’una pel·lícula projectada a l’Americana o oferta similar.
Reserves: 932 855 384 / info@americanafilmfest.com
Consulteu la programació a www.americanafilmfest.com i les nostres recomanacions de l’edició 2016 aquí.

MARÇ
FEC Festival_Festival Europeu de Curtmetratges (REUS)
Té una secció competitiva, amb curtmetratges europeus contemporanis, i un seguit d’activitats paral·leles, com ara seminaris, exposicions, tallers o projeccions especials.

FEC Festival - MERCAT DE LA CULTURAVal per 2 carnets FEC o oferta similar.
*Carnet FEC: Abonament per a totes les sessions + bossa del Festival amb el catàleg i la resta d’informació del certamen + 2 consumicions gratuïtes a la carpa FEC que s’instal·larà just davant del Teatre Bartrina durant els dies del Festival.

Reserves: 687 401 203 / fec@fecfestival.com
Consulteu la programació a www.fecfestival.com.

MARÇ – ABRIL
Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona
El Mecal presenta a Barcelona una selecció dels millors curtmetratges internacionals i nacionals. També, tenen lloc múltiples activitats paral·leles com workshops i master class amb professionals de prestigi vinguts d’arreu del món.
Mecal - MERCAT DE LA CULTURAVal per 1 abonament + 1 catàleg + 2 entrades dobles per Mecal Air
o oferta similar.
Reserves: 932 470 353
Consulteu la programació a www.mecalbcn.org.

ABRIL
D’A Film Festival
El festival imprescindible per gaudir del millor cinema independent i d’autor que es fa actualment al món.D'A - MERCAT DE LA CULTURAVal per 1 abonament + 2 invitacions per a la sessió inaugural + una bossa o oferta similar.
Reserves: hola@mercatdelacultura.cat. Consulteu la programació a www.dafilmfestival.com.

MAIG
DocsBarcelona. Festival Internacional de Documentals.
Les millors estrenes del panorama internacional i l’oportunitat de parlar amb els directors, creadors i protagonistes de les pel·lícules.

Docs Barcelona - MERCAT DE LA CULTURAVal per 1 abonament (6 sessions) + invitació doble per a la inauguració i la cloenda + bossa o oferta similar.
Reserves: 934 524 618
Consulteu la programació a www.docsbarcelona.com.

NOVEMBRE
El Meu Primer Festival. Festival Internacional de Cinema per a nens i nenes KIDS!
Un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
El Meu Primer Festival - MERCAT DE LA CULTURAVal per 4 entrades d’adults i 4 entrades infantils per bescanviar en les sessions familiars del Festival o oferta similar.
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat. Només ens heu d’indicar nom, dni, la relació de pel·lícules que voleu veure i els codis de la targeta regal.
Consulteu la programació a www.elmeuprimerfestival.com.

NOVEMBRE
L’Alternativa. Festival de Cinema Independent de Barcelona
La plataforma de referència per a la descoberta i llançament del cinema actual més innovador i interessant.

L'Alternativa - MERCAT DE LA CULTURAVal per 2 abonaments per l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona o oferta similar.
Reserves al Mercat de la Cultura: hola@mercatdelacultura.cat. Només ens heu d’indicar nom, dni i els codis de la targeta regal.
Consulteu la programació a http://alternativa.cccb.org.

————————–

VIDEOCLUBS

Si teniu un Menú Cinema i el voleu bescanviar a algun videoclub, podeu presentar-vos directament la botiga amb la targeta regal.

Deuvedés Videoclub
Especialitzat en cinema independent, d’autor, documental, asiàtic, europeu… però també tenen les últimes novetats del millor cinema de crispetes.

Deuvedés VideoClub - MERCAT DE LA CULTURAVal per 25 pel·lícules de lloguer + DVD de regal.
Adreça: Martínez de la Rosa, 71, Barcelona
www.deuvedes.com / Tel. 932 170 788

Video Instan
Hi podreu trobar totes les pel·lícules que s’han editat aquí, en DVD i BLU RAY, fins i tot encara tenen VHS!Video Instan - MERCAT DE LA CULTURAVal per:
Opció 1 – Quota inscripció + lloguer 20 pel·lícules
Opció 2 - Compra de pel·lícules per valor de 35,90 €
A més, si voleu comprar més pel·lícules, tindreu un 10% de descompte!
Adreça: Enric Granados, 30, Barcelona
Tel. 933 234 815

————————–

Ja veieu que teniu moltes opcions, i us animem a consultar aquest post sovint, ja que l’anirem actualitzant amb les noves propostes. També podeu seguir les nostres recomanacions a Facebook i Twitter (#MenúCine).

Bon profit, cinèfils!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>