El blog del Mercat de la Cultura

CULTURA A GRANEL és el blog del Mercat de la Cultura, la nova botiga de productes culturals per regalar.

Al Mercat de la Cultura hi trobareu capses regal amb contingut cultural i de mica en mica us anirem oferint altres productes que ens interessen, sempre pensats per regalar. Punt de trobada pels amants de la cultura, amb una oferta variada, productes triats i de proximitat, disseny atractiu, tracte personal i ambient familiar: així és com volem que sigui el nostre Mercat.

A Cultura a granel hi trobareu tot el que ens agrada. Començarem amb les propostes culturals i recomanacions de les parades del Mercat, però també volem donar-vos idees per fer regals culturals ben originals, explicar-vos les novetats i promocions del Mercat, les aventures (i desventures) de l’equip emprenedor,… i, en definitiva, tot el que se’ns vagi acudint. Perquè hi ha milions de coses que inspiren el nostre dia a dia.

Aquest blog també és un espai per conèixer les vostres opinions, les vostres inquietuds culturals, les recomanacions que ens vulgueu fer, consells, crítiques i tot el que creieu que ens pot ajudar a fer créixer el Mercat.

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, ho podeu fer a inspira@mercatdelacultura.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>