Les parades

Les parades del Mercat de la Cultura són els establiments col·laboradors on es poden bescanviar els xecs regal que hem creat: les botigues de música, els teatres, les llibreries, les galeries, les empreses de rutes guiades, els cinemes, festivals de cinema, videoclubs, etc. Professionals que cada dia dediquen els seus esforços a fer arribar la cultura a tota la societat, persones que admirem perquè lluiten cada dia per viure del que creuen i, a més, creuen en el que fan.

Gràcies a les parades que han confiat en nosaltres hem pogut tirar endavant aquest projecte, així que volem donar-los un espai protagonista a Cultura a granel. Estem segurs que ens faran bones recomanacions. Si no s’indica el contrari, són a Barcelona.

Les parades que formen part del Mercat de la Cultura són:

ARTS ESCÈNIQUES
Almeria Teatre, Biblioteca de Catalunya, L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’OsonaLa Seca Espai Brossa, Sala Atrium, Sala Beckett, Sala Fènix, Sala Flyhard, Sala Muntaner, Teatre Akadèmia i Teatre Tantarantana, Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya (Girona-Salt).

EMPRESES DE RUTES GUIADES
Androna Cultura, CultRuta, Icono, Itinera Plus, ItinerisBcn, Literat Tours, Materia Bcn, Trama Serveis Culturals, Via Barcelona.

LLIBRERIES
Abracadabra Llibres, Compàs (Cardedeu) Fundació Joan Miró (llibreria), Haiku. Japó a Barcelona, Laboratori de Lletres (taller d’escriptura), La Impossible Llibreters, La Petita, Llibreria A peu de pàgina, Llibreria Al·lots, Llibreria Els 4 Gats (Sant Celoni), Llibreria Índex (Vilassar de Mar), Llibreria La Capona (Tarragona), Llibreria l’Odissea (Vilafranca del Penedès), Llibreria Ona, Nollegiu.

BOTIGUES DE MÚSICA
BCore Disc, Daily Records, Disco 100, Surco (cinema i música), Ultra-local Records.

GALERIES I BOTIGUES D’ART, DISSENY I FOTOGRAFIA
El Diluvio Universal, Escalera de Incendios, Fundació Joan Miró (botiga), Mirilla – The Online Art Gallery, Miscelanea, Nostàlgic, Oh là l’art, Paella Showroom, Print Workers Barcelona.

CINEMA
Boliche Cinemes, Cinemes Girona, Cinema Maldà, Cinemes Verdi, Renoir Floridablanca, Zumzeig Cinema, Americana Film Fest, DocsBarcelona, El Documental del Mes, El Meu Primer FestivalFEC Festival_Festival Europeu de Curtmetratges (Reus), Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona – D’A, L’Alternativa. Festival de Cinema Independent de Barcelona, Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona (Reus), Sala Montjuïc, Deuvedés Videoclub, Video Instan, Vídeo Club de Pel·lícula.

Si t’interessa el nostre projecte i vols formar part del Mercat de la Cultura com a parada col·laboradora, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a parada@mercatdelacultura.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>